Thursday, April 24, 2014

Jocuri cu Mario - cele mai noi jocuri cu mario 24 aprilie 2014

Jocuri cu Mario

jocuri cu Mario in noriMario in nori 
Jocuri cu Mario in nori, este un joc in care trebuie sa sari cat mai sus in rolul lui Mario, sa culegi stelutele si ai grija sa nu cazi, realizand un scor cat mai bun.
jocuri cu Flappy Mario si LuigiFlappy Mario si Luigi 
Joaca un joc in genul Flappy Bird concurand cu Mario si Luigi in costume de pisici zburatoare, ajuta-i sa zboare cat mai mult posibil si nu lovi conductele.
jocuri cu Mario in rolul lui Mos CraciunMario in rolul lui Mos Craciun 
Nu vei crede cine este Mos Craciun cu adevarat.. Prietenul nostru Mario s-a urcat pe sania trasa de ajutoarele lui si merge sa duca copiilor cadourile.
jocuri cu Tractorul lui Mario 2Tractorul lui Mario 2 
Jocuri cu Tractorul lui Mario 2 este un joc in care Mario si prietenii lui sunt in tractor, completeaza niveluri ca sa deblochezi diverse caractere si condu cu abilitate acest tractor.
jocuri cu Mario in aventura foculuiMario in aventura focului 
In jocuri cu Mario in aventura focului, Mario vrea sa-si faca printesa fericita si a intrat intr-un foc periculos pentru a colecta patru diamante pentru a i le darui acesteia.
jocuri cu Mario este infometatMario este infometat 
Jocuri cu Mario este infometat este un joc in care eroul nostru favorit Mario trebuie sa colecteze toate cercurile verzi pe care le considera mancare cat mai repede posibil.
jocuri cu Iesirea violenta a lui MarioIesirea violenta a lui Mario 
Jocuri cu Iesirea violenta a lui Mario este un joc in care Mario este bolnav si obosit in stoparea dusmanilor asa ca acum trebuie sa-i arunce in aer cu o pusca!
jocuri cu Deriva cu MarioDeriva cu Mario 
Jocuri cu Deriva cu Mario este inca un joc cu simpaticul personaj favorit in care va trebui sa concurezi cu masina ta si colecteaza obiectele in acest joc de curse cu mario.
jocuri cu Mario in mania motocrossului 3Mario in mania motocrossului 3 
Intra in jocuri cu Mario in mania motocrossului 3, in a treia editie a jocului mania motocrosului cu Mario pe motocicleta si condu in fiecare nivel colectand obiecte pentru a face puncte.
jocuri cu Mario acrobatii pe bicicletaMario acrobatii pe bicicleta 
Un joc cu Mario care face acrobatii cu o bicicleta, se invarte, sa da peste cap de doua ori, face flip flapuri si acumuleaza puncte.
jocuri cu Mario si ouale lui YoshiMario si ouale lui Yoshi 
In jocuri cu Mario si ouale lui Yoshi, Ouale lui Yoshi au fost furate de browser si sunt tinute in interiorul castelui iar Mario trebuie sa le recupereze.
jocuri cu Super Mario goana pe AtvSuper Mario goana pe Atv 
Jocuri cu Super Mario Atv Rush este un joc cu Mario care conduce un atv, ajuta-l sa conduca acest vehicul peste dealuri si colecteaza monedele avand grija sa nu se rastoarne.

No comments:

Post a Comment