Thursday, April 24, 2014

Jocuri cu camioane si jocuri cu camioane de transport si de parcat

Jocuri cu Camioane
Camionul de top 2Camionul de top 2 
Alege-ti un camion monstru cu care vei depasi obstacole in fiecare cursa in care concurezi, mentine-ti balansul constant si distruge tot ce iti iese in cale, un joc din categoria de jocuri cu camioane.
Camioane de parcat in punctele galbeneCamioane de parcat in punctele galbene 
Camioane de parcat in punctele galbene in care trebuie sa parchezi in locurile indicate, parcarea unui camion inseamna proceduri de a merge in fata si in spate, sa mergi foarte repede fiind o nebunie, obiectivul tau este sa parchezi cat mai repede.
Camioane de topCamioane de top 
Balanseaza marele camion in timp ce incerci sa nu te prabusesti, termina fiecare nivel al jocului cu camione in timpul necesar si termina nivelul pentru a avansa mai departe intr-un joc din categoria de jocuri cu camioane.
Tractoare in cursa de recuperare a porumbuluiTractoare in cursa de recuperare a porumbului 
In tractoare in cursa vei conduce in Canada, unde cei mai renumiti fermieri din lume isi gasesc locul. Billy Cow este un faimos fermier de 24 de ani iar intr-o zi a uitat sa inchida camionul cu porumb, acum trebuind sa recupereze de pe drum tot ce s-a pierdut.
Camionul rosu de transportCamionul rosu de transport 
In acest joc vei putea conduce si parca un camion mare rosu cu remorca mare atasata prin orasul ingust, in final trebuie sa parchezi camionul.
Camioane monstru flexibileCamioane monstru flexibile 
Fii cel mai bun conducator de jocuri camioane monstru in aceasta nou competitie care are loc pe un teren dificil.
Cele 5 CamioaneCele 5 Camioane 
Jocuri cu cele 5 camioane este un joc in care vei intra intr-o cursa cu 5 camioane si bineinteles ca tu trebuie sa fii cel mai bun in intrecere si sa castigi cursa.
Camioane de condus cu HulkCamioane de condus cu Hulk 
In Camioane de condus cu Hulk trebuie sa ajuti personajul nostru ca conduca acest camion in timp ce incearca sa scape de fortele armate ale armatei generalului Thaddeus Ross care vrea sa il distruga pe Hulk, fii foarte atent in aceasta misiune destul de complicata.
Un camion diferitUn camion diferit 
Tipul de la cablu pe nume Hurl Larry conduce un camion care distruge tota, distruge cat mai multe proprietati posibil si castiga cat mai multe puncte in acest joc din categoria de jocuri cu camioane.
Camioane de pompieriCamioane de pompieri 
In acest joc foarte simpatic in care vei putea conduce un camion din categoria de jocuri cu camioane de pompieri, totul este foarte simplu, stinge incendii.
Camioane monstru in competitieCamioane monstru in competitie 
O competitie dementa in jocuri cu camioane monstru in care vei conduce un imens camione si va trebui sa ii invingi pe ceilalati.
Camioane si drumuri stancoaseCamioane si drumuri stancoase 
In Camioane si drumuri stancoase vei intalni niste trasee pline de roci si stanci care au cazut de pe versanti, din fericire camioanele pot trece peste aceste obstacole, oricum trebuie sa fii atent sa-ti mentii echilibrul si sa nu te rastorni cu camionul.
Camioane monstru prin orasCamioane monstru prin oras 
In jocuri cu Camioane monstru prin oras trebuie sa creezi haos si dezordine cu camionul tau monstru prin oras, fii periculos si confident in abilitatile tale de sofer de camioane monstru.
Sezonul camioanelor monstruSezonul camioanelor monstru 
Condu pana la final cat mai repede posibil, colecteaza stele si oameni de zapada pentru ca este sezonul de iarna al camioanelor monstru si este foarte distractiv sa conduci pe zapada in aceste jocuri de camioane.
Aventuri cu camioane mari 2Aventuri cu camioane mari 2 
Jocurile cu camioane mari si aventuri ne plac tuturor.In acest joc trebuie sa conduci camionul cu produse de-alungul vailor si dealurilor si ai grija sa nu pierzi incarcatura pe drum pentru ca drumul ce se arata in fata camionului pe care il conduci este destul de dificil. Foloseste viteza turbo ca sa ajungi mai repede la sosire.

No comments:

Post a Comment